homepage

DANIA FIT

Zdrowe i lekkie dania niskokaloryczne nie muszą się kojarzyć z wyrzeczeniami. Wystarczy użyć odpowiednich składników i technik przygotowania. Kuchnia azjatycka wypełniona jest cudownymi produktami, idealnymi dla osób dbających o linię. Jednocześnie dania przygotowane na parze albo grillu, dzięki takiej obróbce cieplnej, zachowują maksimum wartości odżywczych a dodatkowo są przepyszne!

Skorzystaj z zamówień on-line i ciesz się oryginalną tajską kuchnią w zaciszu swojego domu, w pracy lub na spotkaniu z przyjaciółmi.

CIEKAWOSTKI Z KUCHNI TAJSKIEJ

liście_bananowca_restauracja_kraków2LIŚCIE BANANOWCA

Używane są do owijania potraw na czas gotowania, smażenia, ale również grillowania. Zawierają dużą ilość antyoksydantów, korzystnie wpływających na nasz organizm. Są wykorzystywane jako naczynie do podawania potraw w kuchni azjatyckiej.

ryż_jaśminowy_restauracja_kraków2

RYŻ JAŚMINOWY

Charakteryzuje się delikatnym smakiem i aromatem, który niesie mocne skojarzenie z jaśminem i lekko słodkim smakiem. Jego delikatne, smukłe i białe ziarna nie sklejają się ze sobą podczas gotowania.

labraks_restauracja_kraków2

LABRAKS

Labraks, czyli okoń morski, jest rybą niezwykle cenioną. W głównej mierze występuje w Morzu Śródziemnym, Północnym, Czarnym oraz Północnym Oceanie Atlantyckim. Mięso labraksa jest delikatne oraz soczyste.

DODATKOWE INFORMACJE

homepage